Informații contracte de studii

Contractul de studii se va completa online la adresa student.upt.ro , doar de către studenții din anul 1, atît licență cât și master. Pașii care trebuie să îi urmați sunt: completat, descărcat, semnat, scanat și urcat. Atenție trebuie încărcate toate paginile( 2 sau 3 cum este cazul).

Studenții din anii 2,3, 4 vor completa doar anexa la contract urmând pasii : completăm, descărcăm, semnăm, scanăm, urcăm și plătim (dacă este cazul) în aceeași aplicație .     

În ghidul de utilizare găsiți toate informațiile necesare completării contractului și anexei la contract, precum și plata (unde este cazul).     

Studenții care au mai mult de 10 credite restante, din anii anteriori, au posibilitatea de a recontracta minim 10 credite. Exemplu: aveți 23 credite restante, puteți recontracta 18, 15, dar nu mai puțin de 10 credite restante. Aceste credite vor apărea împreună cu creditele din anul contractat adică 60 credite din an + restanțele.

- Ghidul de utilizare al aplicației

- Etapele de parcurs și calendarul de realizare ale acestora

In cazul în care nu vă mai știți parola de la contul instituțional va rugăm să consultați Informatii conturi @student.upt.ro.

Referitor la perioada de completare a contractelor și anexelor, vă rugăm să accesați periodic avizierul electronic al iee.upt.ro.