Centenarul Universitatii Politehnica Timisoara

Centenarul Universitatii Politehnica Timisoara
Date
to
Este săptămâna aniversară a Universității Politehnica Timișoara. Miercuri, 11 noiembrie 2020, la ora 11:00 se împlinesc 100 de ani de la semnarea, de către regele Ferdinand, a Decretului de înființare a Școlii Politehnice organizăm #online Centenarul Universității Politehnica Timișoara.
În cadrul evenimentului aniversar vor avea loc lansarea imnului academic de Centenar, prezentarea mesajului rectorului în funcție, conf.univ.dr.ing. Florin Drăgan, dar și a mesajelor foștilor rectori ai UPT, al președintelui Senatului UPT, al reprezentantului studenților, prezentarea colecției „Monografii UPT”, anunțarea filmului documentar dedicat Centenarului, lansarea emisiunii numismatice dedicate Politehnicii timișorene, mesaje din partea facultăților, a ligilor studențești, lansarea videoclipului piesei „O sută de ani” a formației RockIng (formată din muzicieni celebri, absolvenți ai UPT).
Vă invităm să vă alăturați nouă, #live pe pagina oficială de Facebook a Universității Politehnica Timișoara, pe Zoom dar și pe canalul de Youtube al Teleuniversității Timișoara.
Tags
BFI
EE
IE
Liga Studentilor
UPT